In augustus 2020 is het idee ontstaan om ouders praktische, eerlijke tips te geven over het ouderschap. En hoe kun je boodschappen in deze tijd makkelijk overbrengen? Juist ja, door vlogs. Ruis in huis was geboren!

Al snel kreeg ik reacties dat het fijn was dat er zoveel openheid gecreëerd werd. Dit smaakte naar meer. Later zijn deze vlogs voor iedereen, en dus niet alleen de stralende ouders, geworden .

Op Facebook, Instagram, YouTube en LinkedIn ben ik te volgen. Heb je een vraag over rouw of verlies in het algemeen? Stuur je vraag in, dan ga ik jou zo goed mogelijk proberen te helpen.

Vlogs

Bekijk alle vlogs op mijn YouTube-pagina

Over de cursus ‘Met liefde geschreven’:
Willemijn: Genieten hoor dit! Ik ben gewoon al bij, kost me niet eens heel veel moeite om deze inhaalslag te maken. Het stilstaan en nadenken over vind ik fijn, maar ook deze momenten voor mijzelf vind ik fijn.

Fenna over ‘Ruis in huis’:
Nicole heeft ons erg geholpen om inzicht te geven in het hardnekkige ‘duim-probleem’ van onze dochter. Ze geeft niet alleen verschillende tips, maar gaat ook samen met ouders op zoek naar de oorzaak. Hierdoor komt er ook meer begrip voor het probleem van het kind. Het is heel prettig dat Nicole het er niet bij laat zitten als de gegeven tips niet werken, ze gaat net zo lang door totdat er wel iets is wat effect heeft. Daarnaast is het super fijn dat Nicole ook later nog informeert hoe het gegaan is met de tips die ze heeft gegeven. Op die manier sta je er zelf weer even bij stil en kan zij waar nodig weer wat aanvullen.

Over ‘Ruis in huis:
Hanneke: Wat fijn dat ik met mijn opvoedvragen bij jou terecht kan. Ruis in Huis is erg laagdrempelig, reageert snel en het is super fijn als er iemand is die even met je mee denkt, die het met frisse ogen bekijkt, adviseert en iemand om mee te sparren.

Over de cursus ‘Met liefde geschreven’:
Carola: Wauw écht gewoon wauw ! Mag ik jou een geweldig groot compliment geven ? Die is namelijk echt wel op zijn plaats. Dit is zo’n geweldige reis die je maakt door het heden en verleden maar ook een stukje toekomst. Je wordt je erg bewust over waarom je wat doet en welke effecten dit met zich meebrengt. Zo onwijs leerzaam en soms wat confronterend maar hey is dat juist niet wat we nodig hebben om als mens te kunnen groeien.

Over ‘Ruis in huis’ en de cursus ‘Met liefde geschreven’:
Marjolein: Nicole is een hele bijzondere ondernemer die het vermogen heeft om echt naar je te luisteren, ze voelt je aan en denkt met je mee. De cursus “met liefde geschreven heeft me zoveel gebracht”. Het gaf me een inkijkje in mezelf waardoor ik even stil kon staan bij wie ik ben en wat ik allemaal heb mogen beleven tot nu. Samen met haar heb ik een uniek document gemaakt voor mijn kinderen. Mocht ik onverwacht wegvallen dan hebben ze een persoonlijk boek waarin alles beschreven staat. Dit is onbetaalbaar en ik wil Iedereen aanraden (ook al ben je druk) om dit avontuur samen met haar aan te gaan. Ik zeg DOEN!

Over de cursus ‘Met liefde geschreven’:
Willemien: Ik word wel telkens wat trotser dus het werkt inderdaad therapeutisch hoor!

Over de cursus ‘Met liefde geschreven’:
Ludian: Wat een leuke cursus is dit! Je hebt dit heel goed opgezet en mooi uitgewerkt. Ongeneeslijk ziek laat jezelf heel anders naar het leven kijken. En jij helpt mij daarbij om dit mooi vast te leggen voor mijn zoon en zijn vriendin. Ik ben vooral dankbaar wat mijn leven mij gegeven heeft en nog gaat geven en daar is deze reis een belangrijk deel van.