Mijn naam is Nicole

Als moeder en hulpverlener gun ik iedereen een relaxt ouderschap. Eentje waarop je met een glimlach naar toe kijkt. In augustus 2020 is het idee ontstaan om ouders praktische, eerlijke tips te geven over het ouderschap. En hoe kun je boodschappen in deze tijd makkelijk overbrengen? Juist ja, door vlogs. Ruis in huis was geboren! Al snel kreeg ik reacties dat het fijn was dat er zoveel openheid gecreëerd werd. Dit smaakte naar meer.

Even kort over mij:

  1. Eigenares van Ruis in huis. Mijn doel is zo veel mogelijk mensen te laten stralen.
  2. Moeder van 3 kinderen in de leeftijden 8, 6 en 3 jaar
  3. Puur, praktisch, eerlijk, toegankelijk
  4. Pas op: Mijn enthousiasme werkt aanstekelijk!
  5. Ik ben actief op FacebookInstagramLinkedIn en YouTube.

Een korte biografie:

In 1985 werd er in Zundert (Noord-Brabant) een gevoelig, vrolijk kind geboren. Dat was ik. Door de fijne jeugd die ik gehad heb, kijk ik met een warm gevoel terug op mijn kindertijd. We woonden in een nieuwbouwwijk, waren met 4en thuis en hadden een labradorhond. ‘Gewoner’ kan bijna niet. De lijfspreuken ‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ werden gecombineerd met ‘een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’.

Van mijn ouders heb ik meegekregen dat je van ‘hard werken niet dood gaat’. Op mijn 12ewerd ik dus de akker opgestuurd om aardbeien te plukken, zodat ik een zakcentje had en niet de hele vakantie thuis zat. Ik ben vanaf toen nooit meer gestopt met werken.

Het was geen verrassing dat ik in 2004 koos voor mijn studie Social Work. In 2005 ben ik, net als mijn moeder, in de zorg gaan werken. Het fijne gevoel dat je krijgt als je een ander kan helpen vind ik nog steeds onbetaalbaar.

Midden in mijn puberteit leerde ik mijn man kennen. Samen hebben we 2 dochters en een zoon gekregen (2014, 2016 en 2019).

Zowel privé als op werkgebied heb ik veel gezien en meegemaakt. Deze dingen stop ik in mijn denkbeeldige rugzakje en neem ik voor altijd mee. Graag haal ik mijn ervaringen uit mijn rugzakje, om jou, te helpen zodat jij optimaal tevreden kan zijn met jouzelf en dit ook mee geeft aan jouw omgeving.