Met alle liefde, warmte, rouw en trots die ik in me heb presenteer ik…

Ik rouw, voor jou

Iets meer dan 2 jaar geleden is mijn moeder overleden. Van ‘standje overleving’ tot ‘overgeven van ellende’. Van ‘alles stort in elkaar’ tot ‘extreme dankbaarheid’. Alles heb ik gevoeld. Deze rouw heeft mij niet alleen maar ellende gebracht. En ja, ik mis mijn moeder ontzettend, maar ik heb ook zin in dit leven zonder haar, maar waarin ze meer aanwezig is dan ooit.

Als iemand van je lievelingsmensen overlijdt, rouw je. Jouw rouw is uniek. Niemand heeft precies dezelfde band gehad met jouw dierbare als dat jij dat had. Dit gemis is ook echt jouw gemis. Misschien voelt jouw rouw soms wat ongrijpbaar en eenzaam. Daarom heb ik iets ontwikkelt wat je kan helpen van jouw rouw, jouw kracht te maken.

Deze (gratis) herinneringenreis van 3 opdrachten laat jou weer even voelen hoe de band tussen jou en één van jouw lievelingspersonen was. Het laat je terug gaan naar jullie belevenissen en momenten samen. Het laat je even teruggaan naar je pijn, jouw rouw, maar het laat je ook (glim)lachen.

Deze 3 opdrachten zijn voor niets. Ik heb de keuze gemaakt om jou kennis te laten maken met deze reis. Daarna mag jij zelf kiezen of je meer wil. Als je dat wil, is er meer. Voor 49,95 euro heb ik dan nog 10 opdrachten extra voor jou.

Ja, ik wil graag deze reis maken!
(Het zou fijn zijn als je in het bericht vermeld dat het om de verwerkingsreis gaat.)