Met liefde geschreven

Deze cursus is het waardevolste cadeau wat je jezelf en je kind kunt geven.

Een cadeau waarin jij jouw leven, in de vorm van een boek, cadeau geeft aan degene die het dichtste bij jou staat: jouw kind.

Als hulpverlener heb ik veel mensen mogen helpen met o.a. het leren kennen van zichzelf, stilstaan in het leven, maar ook naar het kijken in de toekomst.

Ik heb ervaren wat rouw is. Mijn moeder is veel te jong overleden. En ik ging, en ga nog steeds, op zoek naar alle kleine onderdelen die me troost bieden. Dit zijn herinneringen, verhalen, foto’s, maar ook zo iets simpels als een handschrift. Dat bracht me op het idee van deze cursus.

Aan de hand van 17 a 18 online opdrachten, ga je een reis maken door je eigen leven. Je schrijft dit op, zoekt  je eigen foto’s uit en vertelt jouw verhaal. Op deze manier sta je, in slechts 1 uur per week, stil bij jouw leven en maak je op die manier een uniek naslagwerk voor jouw kind, kleinkind of gewoon voor jezelf.

Een kind is altijd op zoek naar zijn of haar identiteit. Jij, als ouder, bent daar een belangrijk onderdeel van. Alles wat jij opschrijft, is voor nu of later ontzettend waardevol.

Wacht niet. Doe mee met deze cursus. Je gaat hier geen spijt van krijgen.

De prijs van de cursus:
Optie 1; Volledig online
– 89 euro; Voor de stralende ouders; Bestaande uit 18 opdrachten. Start cursus: Eind 2022
– 85 euro; Voor de stralende jij; Bestaande uit 17 opdrachten. Start cursus: nader te bepalen.

In deze online cursus, krijg je wekelijks een opdracht in je mail. Jij gaat op die manier, in je eigen tempo, een fantastisch naslagwerk maken voor jouzelf (en/of jouw dierbare).

Optie 2; Gedeeltelijk online
We komen met een klein groepje van maximaal 6 deelnemers, 3 keer fysiek bij elkaar. We maken in deze groep 3 opdrachten samen. Op deze manier deel je jouw schrijfproces met andere cursisten en helpen en inspireren jullie elkaar. Bij eerdere groepen ontstond zelfs een bijzondere band tussen de cursisten en haalden ze het beste in zichzelf en elkaar naar boven! Ik verzorg op de avonden een hapje en een drankje en geef jullie feedback en tips. De andere opdrachten verstuur ik via de mail. De prijs van deze cursus is: 249 euro.

Heb je al een groepje samengesteld en willen jullie samen dit proces aangaan? Neem contact met me op, dan spreken we samen een datum af.

Optie 3;
Wil je liever het proces individueel doormaken, maar wel extra hulp in jouw schrijfproces? Schrijf je dan in voor mijn 1-op-1 begeleiding. In 3 persoonlijke sessies geef ik jou tips, feedback en help ik je op weg met jouw opdrachten. De kosten hiervan zijn: 499 euro (materiaal is inbegrepen). We spreken dan samen een datum en plaats af om bij elkaar te komen.

Ja, ik schrijf me in!