Met liefde geschreven

Deze cursus is het waardevolste cadeau wat je jezelf en je kind kunt geven.

Een cadeau waarin jij jouw leven, in de vorm van een boek, cadeau geeft aan degene die het dichtste bij jou staat: jouw kind.

Als hulpverlener heb ik veel mensen mogen helpen met o.a. het leren kennen van zichzelf, stilstaan in het leven, maar ook naar het kijken in de toekomst.

Ik heb ervaren wat rouw is. Mijn moeder is veel te jong overleden. En ik ging, en ga nog steeds, op zoek naar alle kleine onderdelen die me troost bieden. Dit zijn herinneringen, verhalen, foto’s, maar ook zo iets simpels als een handschrift. Dat bracht me op het idee van deze cursus.

Aan de hand van 18 online opdrachten, ga je een reis maken door je eigen leven. Je schrijft dit, zoekt je eigen foto’s uit en vertelt jouw verhaal. Op deze manier sta je, in slechts 1 uur per week, stil bij jouw leven en maak je op die manier een uniek naslagwerk voor jouw kind, kleinkind of gewoon voor jezelf.

Een kind is altijd op zoek naar zijn of haar identiteit. Jij, als ouder, bent daar een belangrijk onderdeel van. Alles wat jij opschrijft, is voor nu of later ontzettend waardevol.

Wacht niet. Doe mee met deze cursus. Je gaat hier geen spijt van krijgen.

De prijs van de cursus: 89 euro
Wil je een materialenpakket ontvangen? Dat kan voor 19,95 euro extra.

In deze online cursus, krijg je wekelijks een opdracht in je mail. Jij gaat op die manier, in je eigen tempo, een fantastisch naslagwerk maken voor jouzelf (en/of jouw dierbare).

De start van de cursus is najaar 2024.

Ja, ik schrijf me in!
Schrijf je het bericht aub dat het om de cursus ‘Met liefde geschreven’ gaat?

  Een greep uit de reacties van eerdere cursisten:

  Eline:
  Pfff wat een mooie cursus heb jij in elkaar gezet. Ik kan dit dus echt ELKE moeder aanraden. Het is wat je tijdens de intro zei het werkt een beetje therapeutisch. Alle emoties van afgelopen periode komen weer voorbij en dat is af en toe best heftig maar ook heeel mooi! Dus echt alle credits voor jou en je mooie idee!
  Ik vind het ook wel heel fijn dat je wat voorbeelden en handvaten bij de opdrachten geeft. Zo heb je toch meer een richting naar waar je heen kunt, of juist helemaal niet.

  Willemien:
  Het zou denk ik , voor velen zoals ik, die op leeftijd zijn, ook een mooie bezigheid zijn, Nicole !!! Een overzicht van je leven geeft voldoening en erkenning van wat je in je leven verwezenlijkt hebt… Ik heb mijn inhoudsweergave daarom veranderd.

  Carola:
  Mag ik jou een geweldig groot compliment geven ? Die is namelijk echt wel op zijn plaats. Dit is zo’n geweldige reis die je maakt door het heden en verleden maar ook een stukje toekomst. Je wordt je erg bewust over waarom je wat doet en welke effecten dit met zich meebrengt. Zo onwijs leerzaam en soms wat confronterend maar hey is dat juist niet wat we nodig hebben om als mens te kunnen groeien.

  Marjolein:
  De cursus “met liefde geschreven heeft me zoveel gebracht”. Het gaf me een inkijkje in mezelf waardoor ik even stil kon staan bij wie ik ben en wat ik allemaal heb mogen beleven tot nu. Samen met haar heb ik een uniek document gemaakt voor mijn kinderen. Mocht ik onverwacht wegvallen dan hebben ze een persoonlijk boek waarin alles beschreven staat. Dit is onbetaalbaar en ik wil Iedereen aanraden (ook al ben je druk) om dit avontuur samen met haar aan te gaan. Ik zeg DOEN!

  Marja:
  Ik ben blij dat ik de cursus heb gedaan bij jou. Ik vond het speciaal. En ik hoop dat de kinderen er later iets aan zullen hebben. De opdrachten waren heel divers en de een makkelijker dan de ander. Maar ik heb geprobeerd om ze zo goed mogelijk te vervullen. Meestal las ik de opdracht op dinsdag en dacht er dan een paar dagen over na. In het begin eerst in klad opschrijven maar na een paar opdrachten recht uit het hart en meteen opschrijven in het boek. Voor mij was dit de beste manier. Jij ook heel erg bedankt dat ik en andere mensen de kans hebben gekregen om dit boek te maken.